facebook_pixel

Eindeloos spelen en lekker eten

(onbeperkt voor € 12,50 p.p.)

Ons concept is uniek in Zeeland en ideaal voor uren speelplezier; onbeperkt spelen en lekker eten (uiteraard binnen de openingstijden) voor € 12,50 per kind/volwassene, exclusief alcoholhoudende dranken. Deze entreeprijs geldt ook voor (kinder)feestjes en groepen. Kinderen t/m 3 jaar gratis entree*. Kinderen moeten altijd begeleid worden door een ouder of begeleider. Auto’s kunnen gratis geparkeerd worden op ons eigen parkeerterrein. WiFi is gratis. Klik hier voor onze allergenenkaart.

Het buffet in het restaurant is (op de dagen dat Speelpaleis Bambini open is) geopend van 12.00 uur – 18.00 uur (op vrijdag en zaterdag tot 19.00 uur). Het buffet bestaat uit diverse warme en koude gerechten en drankjes voor zowel de kinderen als hun ouders/begeleiders. Het buffet is zeer kindvriendelijk ingericht.

*Leeftijd moet op aanvraag kunnen worden aangetoond met legitimatiebewijs.

High-tea

Op woensdag, donderdag en vrijdag (buiten de schoolvakanties) bestaat het buffet tussen 10.00-12.00 uur óók uit allerlei lekkere hapjes voor bij de koffie of thee. Hartstikke gezellig; een high-tea voor de mama’s terwijl de kinderen zich in het speelpaleis vermaken! (Papa’s kunnen natuurlijk ook gewoon meedoen.)

Kinderfeestjes

Het feestje van het jaar is voor ieder kind natuurlijk het eigen verjaardagsfeestje. We dekken een mooie tafel speciaal voor de jarige en de kinderen kunnen eindeloos spelen en eten.

Voor het reserveren van kinderfeestjes kunt u online het reserveringsformulier invullen, klik hier.

Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!