Reserverings- en annuleringsvoorwaarden

Reserveringsvoorwaarden Speelpaleis Bambini

Wijzigingen in het aantal personen dienen tot minimaal 5 werkdagen voor aanvang van het bezoek doorgegeven te worden. Gebeurt dit binnen minder dan 5 werkdagen voor aanvang van het bezoek, dan wil vermindering van het aantal personen geen vermindering van het in totaal te betalen bedrag betekenen. Wijzigingen in het aantal personen kunt u telefonisch doorgeven op telefoonnummer 0118-418 942 of per email info@speelpaleisbambini.nl.

Betaling

U dient contant of met pin aan de kassa van Speelpaleis Bambini te betalen. Uitsluitend na voorafgaand overleg sturen wij u een factuur voor betaling achteraf.

Annuleringsvoorwaarden Speelpaleis Bambini

Vindt de annulering meer dan 7 dagen voor de aanvang van het bezoek plaats, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.

Vindt de annulering minder dan 7 dagen voor de aanvang van het bezoek plaats, dan wordt 20% van de totale reserveringswaarde in rekening gebracht.

Bij alle bovengenoemde punten geldt: bij twijfel beslist de directie van Speelpaleis Bambini.

Let op: bij warm weer, rond de 25 graden en warmer, is Bambini gesloten.

Bel gerust naar 0118 - 418 942 om te checken of we open zijn.

Reserveren is niet mogelijk. Alleen kinderfeestjes kunnen gereserveerd worden. De Powertower is gesloten omdat wij bij deze attractie niet de 1,5m afstand kunnen handhaven.

Klik hier voor meer informatie over de entree.