facebook_pixel

(Kinder)feestjes, schoolreisjes en groepen

Kinderfeestjes voor kinderen v.a. 4 jaar

Het feestje van het jaar is voor ieder kind natuurlijk het eigen verjaardagsfeestje. We dekken een mooie tafel speciaal voor de jarige en de kinderen kunnen eindeloos spelen en eten. Het concept is uniek in Zeeland en ideaal voor kinderfeestjes; onbeperkt spelen en lekker eten voor een vaste prijs per persoon.

Entree kinderfeestjes: € 12,50 p.p. (kinderen en volwassenen).

Voor het reserveren van kinderfeestjes kunt u het online reserveringsformulier invullen, klik hier. U kunt ook een mail sturen naar info@speelpaleisbambini.nl of contact met ons opnemen via telefoonnummer 0118 418942. Klik hier voor onze openingstijden.

Afwijkende tarieven in oktober

Maandactie kinderfeestjes oktober: beperkt onbeperkt!

Bekijk actie

Schoolreisjes

Voor schoolreisjes bieden we drie verschillende arrangementen aan, namelijk:
– Eindeloos spelen;
– Eindeloos spelen en onbeperkt ranja;
– Eindeloos spelen met gebruikmaking van het kinderbuffet.

Indien gekozen wordt voor de derde mogelijkheid kunnen de kinderen eindeloos spelen en met gevulde buikjes weer naar huis, ideaal!

Speelpaleis Bambini beschikt over een eigen parkeerterrein (parkeren is gratis).

Entree schoolreisjes:
– Arrangement “Eindeloos spelen”: € 5,00 per kind. Begeleiders gratis.
– Arrangement “Eindeloos spelen + onbeperkt ranja”: € 6,50 per kind. Begeleiders gratis.
– Arrangement “Eindeloos spelen + gebruik kinderbuffet”: € 10,00 per kind. Eén volwassene per tien kinderen gratis. Voor elke begeleider extra: € 5,00 p.p.

Eten en drinken zelf meenemen is toegestaan.

Voor het reserveren van schoolreisjes kunt u een mail sturen naar info@speelpaleisbambini.nl of contact met ons opnemen via telefoonnummer 0118 418942. Klik hier voor onze openingstijden.

Groepen

Als u met een grote groep (groter dan 30 personen) wilt komen dan adviseren wij u dit vooraf bij ons te melden, zodat wij er rekening mee kunnen houden (ook in verband met maximumcapaciteit bezoekers). Meld ons dit gelieve minstens 1 week van te voren.

Entree groepen: € 12,50 p.p., (kinderen en volwassenen). Kinderen t/m 3 jaar gratis.

Voor het aanmelden van groepen groter dan 10 personen kunt u het online aanmeldingsformulier invullen, klik hier. Of stuur een mail naar info@speelpaleisbambini.nl.

Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!