Onze attracties

Onze attracties zijn veilig, avontuurlijk, grappig en spannend. We hebben speeltoestellen voor zowel de allerkleinsten als de al wat oudere kinderen (tot 12 jaar). In Speelpaleis Bambini kunnen kleine en grote kinderen in gescheiden speelstructuren spelen. De kleintjes kunnen zich onder andere uitleven met reuzenlego en hobbeldieren en ze kunnen klauteren in de speelstructuur met ballenbak en glijbaan. Voor de grotere kinderen hebben we onder andere een zeven meter hoog klim- en klauterparcours met vijf verschillende glijbanen, een luchtkussen en een mega-ballenbak met ballenkanon. Daarnaast zijn er onder andere trampolines, is er een rodelbaan en kunnen kinderen airhockeyen. Spectaculair is de attractie “Mission possible” waarin een parcours moet worden afgelegd waarbij zoveel mogelijke rode laserstralen gepakt moeten worden zonder de groene stralen te raken. Vanaf onze jumptoren kunnen kinderen hun meest spectaculaire sprongen laten zien (met een zachte landing in de zogenaamde ‘pillow-bag’). Een van onze glijbanen is supersteil. Wie durft ervan af te gaan? Wanneer de kinderen even genoeg hebben van het spelen, kunnen zij neerploffen in de ‘Bios Bini’. Hier worden de leukste kinderfilms getoond.

Populair bij Speelpaleis Bambini:

 De jumptoren

Mission possible

Bios Bini

Attracties van Speelpaleis Bambini:

De jumptoren (vanaf 7 jaar)

Vanaf onze jumptoren van wel 7 meter hoog kan jij de meest spectaculaire sprongen laten zien (met een zachte landing in de zogenaamde ‘pillow-bag’).

Let op: de jumptoren is beperkt geopend.
Alleen wanneer er voldoende personeel beschikbaar is en uitsluitend in de middag.

Speelstructuur t/m 4 jaar

De kleinste kinderen kunnen zich onder andere uitleven met reuzenlego, hobbeldieren en natuurlijk kunnen ze heerlijk klauteren in de speelstructuur met ballenbak en glijbaan. De speelruimtes voor de kleinste kinderen zijn gescheiden van die voor de grotere kinderen. Volwassenen mogen, op gepaste afstand, mee in de speelstructuur.

Speelstructuur vanaf 4 jaar

Voor de grotere kinderen hebben we een zeven meter hoog klim- en klauterparcours met vijf verschillende glijbanen, een luchtkussen en een mega-ballenbak met ballenkanon. Daarnaast zijn er onder andere trampolines, is er een rodelbaan en kunnen de kinderen airhockeyen! Volwassenen mogen niet mee in de speelstructuur.

Mission Possible

In de attractie “Mission Possible” moet een parcours worden afgelegd, waarbij zoveel mogelijk rode laserstralen moeten worden gepakt zonder de groene laserstralen te raken. De kunst is om zoveel mogelijk punten te halen.

Bios Bini

Wanneer de kinderen even genoeg hebben van het spelen, kunnen zij neerploffen in de ‘Bios Bini’. Hier worden de leukste kinderfilms getoond.

Kinderfeestje bij Speelpaleis Bambini?

Het feestje van het jaar is voor ieder kind natuurlijk het eigen verjaardagsfeestje. We dekken een mooie tafel speciaal voor de jarige en de kinderen kunnen eindeloos spelen en lekker eten.